Bersalin 37 weeks

Ada tak mami2 yang pernah bersalin tepat 37 weeks?

91 Balas

Saya harini 37week…. Nak tidur rsa sakit bwah… bila jalan xsakit sangat… duduk cangkung rsa mcm mgembang nak kluar… sakit sikit2… anak first czer anak nom 2 try normal…. Harap dapat normal….

My first daughter i bersalin ngam2 when i 37weeks.. pagi checkup dgn doc xada tanda and everything was fine, tghari pegi office air ketuban pecah.. Alhamdulillah selamat melahirkan n bby sihat 😀

sy br je bersalin semlm.. 37 weeks.. normal...

2y ago

terima kasih bagi jawapan yg buat diri ni mnjadi tanda tanya terima kasih sis.. saya cari Google bersalin 37w baby pramatang atau dah normal,dkt sini dah terjawab bukn pramatang tapi dah ckup bulan thanks sis

37week 5day... gdm on diet

2y ago

kenapa kena induce ?

samalah saya.....bersalin 37 minggu 1 hari....secara normal...xde sakit cuma jalan dah bka 2 cm...Induce satu kali saja baby terus keluar..Baby boy...

3y ago

knpa induce ye ??

Hai semua.saya br je batuk smlm n mmg x blh nk tdo.pg ni ni mkin kuat plk.risau jgk sbb dh dkt2 nk bersalin jd cmni plk.ibu2 ada petua x utk share dgn saya???

Hai sy baru masuk 37weeks . Takde tanda apa2 lagi . Just sakit kat bawah tu je . Doakan saya sy selamat bersalin ya . Due 30/12 tapi standby jelq 😅

sy...mase bersalin ank no3 tepat 37w jatuh tarikh chekup 37w kt kk scan² air ketuban dh kurang terus kne tolak hsptl..ptg 2 n.mlm dh bersalin..

sy bersalin ank pertama 36week 2day berat 2.49kg alhamdulillah sihat skrg dh 3tahun lebih 😊😊😊

3y ago

sis. tumpang tanya. kalau beranak 36w 2d baby ok ke ? maksud sy baby matang je kan ? harini sy 36w 2d. due date lambat lg tp mcm ketuban dh kluar ..

nak tanya saya rasa sakit sikit² tp x lma sakit dh bwah pert mchm ada rasa² tp x da tnda nk mlhirkn skrng saya 37 mnggu 3 hari .