Bersalin 37 weeks

Ada tak mami2 yang pernah bersalin tepat 37 weeks?

91 Balas

aduhhhh... nervous pulak bila ramai cakap bersalin 37w.. sbb ni baru masuk 37w... Mama nak raya dulu naakkk.. 😂😂🤣🤣😭😭

assalammualaikom saya nk tanya saya hamil 37mggu 5 ari,adakah biasa sat2 rasa ngeri bawah ari mcm ada benda ja nk keluar

sy bersalin 37w1d.. kena induce sebab ada darah tinggi. alhamdulillah sekali je induce, kontraksi dlm 10 jam pastu selamat bersalin

sy ank ptama 37w2d. nk g cek prt kt KD je last naik darah 160/100 .trus msk hspital.esokn msk ubt mlm karang brnk🤭.6jam dlm lb

37 weeks 5day .. emergency caesar.. anak sulung .. alhamdulillah dua² selamat .. dan anak xad ap² masalah.. syukur

2y ago

jalan xbukak .. dri pukul 10 pagi smpai la pukul 8 mlm dduk kat LB .. doc check jalan yg dri pagi tu hanya bukak 2 ke 3 cm je ... pukul 8 tu doc kata kne emergency caeser sb air ketuban downg dh pecahkan jalan ttap xbukak .. xpikir lain dh waktu tu .. pikir anak selamat je .. skrang anak dh 2 tahun .. n tngah prengnant anak num 2 .. semoga Allah permudahkan la urusan sya mngandung dan bersalin yg kedua ni amiin 😔😊

Sy tepat 36 weeks.. cramp perut terus pecah air ketuban skali ngan darah. Dh mcm drama plk.. nasib sempat pegi hospital😅

first son 37 week.. second son pun sama 37week.. yg Third baby lg 2 hari nk 37 week.. rsa2 sakit tue mcm ada.. B--)-)-)

Sy harini 37w..rsau pulak tkot nk brnk dh.. Rase cm awl lgi.. Hihi.. Ank 1st lahir 38w6d..ni 2nd..ank 1st bru 2y...😂

senang tau sbb air ketuban bila dah pecah dia keluar terus kat miss V dan xboleh nak tahan mcm air kencing..☺️

Sy anak no 4 ckup2 37w….tu pun pulun than walaupn ada skit2 sbelum tu…sebab semua ank sy xpernh sampai 37w.

3y ago

Tu pun bukan ada trun apa2 tnda pun..check bukaan dh 3cm depa trus bwk p hospital pgi tu…dok wad skjap koi 6pm bukaan 4cm trus masuk lbroom..7lbh cn tu trus brsalin.