boy / girl

ada tak kemungkinan , bila scan nampak girl tp keluar jd bebird ? 1st baby

31 Balas

i ada kawan yang throughout pregnancy memang doctors confirm boy tapi hari lahir, keluar girl

5y ago

😆 pelik bin ajaib.. dokter pun main ckp je

Ada. Sy pn mcm tu dlu. 3x scan doc ckp girl. Doc pakar scan pn girl. Sekali kuar boy😂

5y ago

haiyaaa😅 dokter pakar pun silap kaaa

bestfriend sy mcm ni, dia scan smua doc ckp girl. skali kluar ade bebird 😂

Ade kemungkinan momy..sy mse 28w scan..baby girl..31w scan boy.....

Boleh jadi sis. Saya dulu scan baby girl, keluar boy 😂

5y ago

itulah... scan bru ni dokter ckp bkn bebird.. dgn muka sgt yakin .. tp saya tgok di screen mcm bebird je..i dont know laa😅 agak2 je.

Boleh jadi..hehehe..yang penting beli baju unisex..hehe

Biasa la tu..abb tu jgn beli byk sgt bju based on scan

Yes. Adik saya 3x scan girl. Tapi keluar boy

Boleh jadi...kuasa tuhan kan

Ramai je jadi cm tu. Hehe