scan baby boy , keluar baby girl

pernah tak mommies scan baby boy , nampak jelas pistol , and end up bersalin baby girl ? doakan saya dapat baby girl 🤲🏻

4 Balas

Ada je. Kawan saya. Sebab saya tak minat sangat nak tahu jantina untuk bayi. Anak pertama dan kedua yang otw ni dua2 saya tak scan jantina. Saya lagi suka surprise masa bersalin nanti. hahaha. 😂

jarang. klu scan baby boy tp kluar bby girl . kcuali sb anggaran doctor aje bby tu kepit then doc cko tu boy .to klu mmg dah tnjuk pistol jarang sgt kluar bby girl .

sama saya... harap nk bungsu ni girl... tp scan boy jugak.. 2 org dokter ckp boy... huhuu... geng abang2 dapat adik boy lagi

X prnah