plastik hospital

ada tak ibu2 yg tak beli pon plstik ziplock utk kehospital?..haha..sumbat je trus dlm beg?🤣🤣

24 Balas

sya beli sbb sya jenis suka benda2 teratur senang nak semak dan susun , lps tue bole note apa2 yg dlm ziplock td. murah je, sekeping ikut saiz ( sya guna saiz M & L ) harga 20-30 sen sekeping je kat shopee. lps dr hosp pun still guna ulang, buat bwk ke klinik or masa travel/jalan2.. tp bole jg kalau xnak guna. cuma ibu sediakan set pakaian & pampers baby utk kegunaan dlm LR nnt dlm 1 bag kecik. spya memudahkan nurse nak ambik terus xpyh nak cari2 dlm beg lgi. baju2 slps tue , lipat kemas2 dan sumbat susun je dlm beg xda mslh.

2y ago

ye , btul tue . at least utk dlm LR sedia laa siap2 utk nurse ambik sekali set xpyh nak cri2 lg . 😄 .