ibu2 semua saya rasa mcm blur nk kira,period bulan 5 07/05 seminggu,skrg bpe bulan ke week?

Ada tak ibu2 sama tarikh dengan saya

5 Balas

https://www.whattoexpect.com/due-date-calculator/result/february-13/ adik bole check kat link tu 👆 usia kandungan adik 5 minggu .. kalau nak kira usia or expected due date .. penting tau tarik last period dan jumla cycle setiap bulan (maksudnya hitung hari dri first period bulan april hingga ke first period bulan may) ada yg 28hari ada yg sampai 33 hari... mcm tu 🥰🥰

2y ago

terima kasih kak fella saya try kire..terima kasih atas Info kak 😍

boleh masukkan tarikh ni dalam apps asianparents ni, nnt auto dia kira due date.

Sama lmp dgn sy. Harini 6weeks 1day

2y ago

aah kan xboleh pulak,dkt fb cari je Wall saya bnyak Iklan yg boleh tekan link wasp,.

sama siss. 6 minggu 1 hari

Same dgn sye. 6 weeks 1 day

2y ago

Bolehh ☺️☺️