Baby tendang

Nak tanya, ibu2 semua baby tendang masa bpe week? Sy dah 19 week tak rasa baby tendang lagi 😔

1 Balas

Biasanya 20w ke atas. Depends ketebalan perut. Takpe nanti awk akan rasa jugak 😁

4y ago

It depends. Mcm i 15 minggu 6 hari ituoun masa nurse di kk yg check guna doppler. Tp i tak rs apa pun. Hahah. Masa 16 minggu baru rasa pergerakan baby. Itu pun dia jentik² dulu. Dh nk masuk 17 minggu haaa baru lah rs tendangan dia tp tak berapa kuat sangat. Now she already 20 weeks plus baru lah rs tendangan yg sebenar. Apa pun no worries okay sis. Nanti you akan rs jugak. 😘