Mengidam benda yg tak boleh nak telan

Ada tak ibu² kt sini yg mengidam benda yg x boleh makan? Seksanya rasa . Nak sgt mkn nasi kerabu tapi tak jenis tak boleh telan nasi .. hmm pening dh encik suami . Confirm nti dia yg kena habiskan mknn tu

2 Balas

sis macam sy skrg ni 😭😭 takleh telan nasi , rasa nak nangis sbb perut lapar.. bila jamah roti / buah buahan , dia kenyang sekejap jeee 😔😔

1mo ago

emm kan? sy pun mcmtu sis . sbr jela kan ? roti pn sy x lalu nk telan sis , pahit tekak . buah ok la cuma emm mcm sis kata , knyang kjap . mudah2 han cpt la selera dtg balik