kencing kotor

Ada tak ibu2 dalam ni. Yg pernah kena kencing kotor masa mengandung?? Ade tak petua nak hilangkan kencing kotor tu.

46 Balas

saya prnh kena. masa mule peknen dulu.. ubat doktor bgi utk kencing kotor saya miss jgk ubat kencing kotor. pastu bile doktor cakap jgn miss sbb bahaya utk baby alhamdulillah okayy kencing kotor saya.. paatu bile saya 34 weeks.. saya kena balik kencing kotor.. saya terus amek air kelapa..