kencing kotor

Ada tak ibu2 dalam ni. Yg pernah kena kencing kotor masa mengandung?? Ade tak petua nak hilangkan kencing kotor tu.

46 Balas

Sy pernah kena pergi klinik doktor akn bg ubat,, selain tu ikhtiar kita minum air msk bnyk, minum air kelapa pun blh mmbantu juga.

Awal mengandung baru² ni kena kencing kotor.. Minum air masak je byk² biar selalu kencing jnji sihat.. Next check up terus ok

Saya pernah. Kencing kotor sampai sakit pinggang.. doc bg antibiotik habiskan dalam mase seminggu.. minum air masak banyak2..

4y ago

Biasa xakan kotor da.. sis kena kerap minom air masak..

minum barli seminggu sekali..saya skrg dah x de kencing kotor..air kosong pun kena banyak..2l.sehari pun x pe dah

Mnum ural .. Sye pnah kne ... Semnggu gak .. Mnum barlii x jdii ap ... Mnum ural tu tros ok ... Blii kat farmasii ...

4y ago

Xmahal pn sis. .. 5ringgit x silp .. Dy bg 3 paket ... Sye mnum 3 paket tu tros hilng kencing kotor ... Mnum air masak bnyak2

Minum air barli tanpa gula . Nak letak gula pun boleh tapi letak sikit je sekadar bagi rasa .

Lps kncing kne lap kat bawah bg kering n pnties kne slalu kering. Alhamdulillah saya buat cmni je ok

Air mineral dari kedai boleh Tak? Saya Tak pernah masakkan air putih. Sbb keadaan Tak mengizinkan.

Salam sis saya makan product forever boleh refer gambar diatas alhamdulillah mmg berkesan.

Rebus barli buat air campur dgn gula batu.. Insyaallah. Saya masa awl2 pregy lagi kena..