kencing kotor

Ada tak ibu2 dalam ni. Yg pernah kena kencing kotor masa mengandung?? Ade tak petua nak hilangkan kencing kotor tu.

46 Balas

Masa awal kehamilan saya kena admit ward sebab kencing kotor . Sebab saya tak boleh minum air langsung . Sampai kena masuk 8 bag air kat hospital 🤣 . Doktor suruh minum air minimum 1 liter sehari . Saya sampai letak botol air dekat bilik . Alhamdulillah sampai sekarang kencing kotor saya negative #20weeks