kencing kotor

Ada tak ibu2 dalam ni. Yg pernah kena kencing kotor masa mengandung?? Ade tak petua nak hilangkan kencing kotor tu.

46 Balas

Cuba minum jus kranberi yang ada jual di watson/guardian. Insya allah sis akan okay. Sebab first time i bukak buku pink chrck air kencing, air kencing i kotor. Selepas amalkan minum jus kranberi alhamdulillah keputusan air kencing i okay.

4y ago

Aah sis. Jus ni byk kelebihan dia. Dh cuba ke sis? Baru tengok noti you. 😘