kencing kotor

Ada tak ibu2 dalam ni. Yg pernah kena kencing kotor masa mengandung?? Ade tak petua nak hilangkan kencing kotor tu.

46 Balas

Pernah..masa anak first..setiap kali seminggu sebelum nak jumpe doktor sy mesti minum air kosong byk byk..pastu bila dah kerap kencing tu inshaallah hilang..doktor yg bgtau sy suruh buat macam tu and alhamdulillah okay .. Tapi kalau tak jln jgk cuba mintak doktor..dia pernah tanya sy dulu nak ke bnde tu,kalau nak nty dia bg..tapi kena kerap bancuh then minum la .tapi sy taknak..sbb takut tekak tak terima .cuba dulu yg mne mne okay🥰