kencing kotor

Ada tak ibu2 dalam ni. Yg pernah kena kencing kotor masa mengandung?? Ade tak petua nak hilangkan kencing kotor tu.

46 Balas

Sy pernah kna kencing kotor masa mengandung anak kedua.. nurse suruh bykkn minum air masak tp x tahan jg perut klau minum air byk2.. ada jg nasihat suruh mkn & minum air barli.. tp mmg susah nk jumpa barli.. jd caranya hanya mkn ubat yg klinik bg sampai tahap ketiga baru hilang kencing kotor.. doc mmg x bg ubat yg dos plg tgi.. dia suruh step by step dl.. yg penting jgn x mkn ubat yg diberi