Travel Minggu ke 38 kandungan

Ada tak Ibu Yang travel masa kandungan 38w? Plan Mmg nk bawak bag baby siap2. Duration gerak Pagi. Balik semula ke rumah Petang. Rasa ok tak? Teringin sangat nak makan lauk kenduri kampung. Ingt nak Balik rumah mertua kejap ada kenduri. Nurse ada ckp baby da masuk laluan Cuma perut saya masih tinggi lagi. Contraction apa tanda semua Takda.

2 Balas

jauh sgt ke? sbb dh blh dh tu bby nk kluar bila² masa je.. sy dulu start 35weeks misi x bg berjln jauh² dh..

2y ago

Sejam pergi, sejam Balik perjalanan.

jauh x perjalanan?kalau rasa x selesa,bykkan rehat yaa..bila2 masa baby leh keluar tu

2y ago

Sejam pergi, Sejam Balik. Xjauh sgt.