Boleh ke travel naik bas

Hai mommy2 semua.. nak tanya ok ke kalau kita travel naik bas dlm 6 ke 7 jam perjalanan.. kandungan nak masuk 7 month.. teringin nak balik kg jumpa family.. suami pjj

2 Balas

boleh. tapi jgn angkat beg berat. bwk beg tarik tu je sng. and ltk kt boot bwh. buku pink jgn tgl. kalau perjalanan jauh, tiap kali bas berhenti awk kena bergerak ye. jln2 sikit. pakai kasut yg x licin. sbb kalau nak pg toilet, tkut lantai licin nnti jatuh pulak. bwk spare plastic dlm handbeg. kot2 nak muntah nnti.

bole..tp setiap kali ade berhenti,jalan2 sikit kaki tu takot darah beku