hormon

Ada tak ibu-ibu yang makin bernafsu semasa pregnant? Saya sebelum ni biasa saja tunggu suami minta baru bagi... Sejak pregnant ni kuat pulak nafsu sampai nak suami cepat je balik kerja... Jadinya saya yang asyik mintak suami layan. Saya google kebanyakannya kata sebab hormon. Sesetengah ibu jadi langsung tak nafsu nak bersama, sesetengah makin tinggi nafsu.. Ada ke yang macam saya?

57 Balas

Tapi saya tak. Kalau tidur mesti kena ruang banyak antara saya dan suami baru selesa tidur. Kalau dia peluk ke masa tidur haa angin je rasa. Langsung takde nafsu nak bersama hahahaha. Kesian suami. Suruh dia bersabar jela hihi.

5y ago

Macamtulahh saya. Hahahaha! Nasib baiklah suami faham. Sebab perut makin lama makin besar susah nak dapat tidur selesa.