Tiada nafsu

Semenjak bersalin anak kedua, sy terus tiada nafsu dengan suami. Tengok muka pun benci. Adakah ni masalah hormon. Ada tak ibu2 mengalami macam ni? #ingintahu

6 Balas

kurang nafsu tu normal. klau tahap benci tu rasa emosi&mental awk yg tak normal. husband jenis ringan tulang ke berat tulang? klau berat tulang elok la beleter sampai jiran hujung jalan dengar, org laki ni kena cakap terus terang tambah lg yg memang terdidik "esok ada isteri senang la hidup,semua bini boleh buat"

1y ago

Hahaha maaf sy suka plakk komen ni adehh. Ade stgah isteri sgt redhoo bila suami lnsg xnk menolong. Lg2 masa blm ade anak manjakn suami lps tu bila ade anak masa tu br tawlaa penatnya mcm mana. Yg suami pon mengada2 lbh dr anak. Redhoo betul takpe tp jgn sampai memendam rasa nanti kita yg susah balik. Suami yg menolong pon kita masih sgt penat apatah lg yg takkk

nafsu menurun selepas bersalin tu normal tp kalau sampai benci tgk muka tu maybe kena buat sesuatu. solat jemaah sama2, makan sama2 & keluar hujung minggu. minta suami tolong tgkkan anak juga. mungkin puan penat kena jaga 2 anak skrg. kena cipta suasana tenang & damai. moga dipermudahkan

Mungkin puan terlalu penat tu. Usaha tenangkan diri ya. Mudahan Allah kurniakan puan sekeluarga ketenangan, kasih sayang dan rahmah dlm hadapi cabaran kehidupan.

sis ada ambil ubat perancang?. klau ambil ubat perancang. tu salah satu kesan ubat tu.

Mungkin kot

maybe