prolong jaundice

ada tak ibu ibu kat simi yang berpengalaman ank prolong jaundice lebih sebulan. sebagai mak nk consume apa ya? buat masa ni berpantang elok tak makan jamu, makan smua rebus2 je. ada advice tak nak buat macam mana lagi nk bagi ank hilang kuning ? anm dah macam2 mandi . segala jenis air dah buat mandi. cuma tak bagi dia makan yang tidak2. bg dia susu fm dengan susu badan je. pening lahh..

1 Balas

kena kerapkan susu bby dgn susu bdn or fm... kmdian jgn bg bby asyk tdo..mcm sy dlu sy mkn anggur hitam byk2.. lepas tu trus susukn bby . alhamdulillah lepas tu kuning bby turun. mak ea tw kena mkn..jgn bg bby bhya 😅✌