minum air gula

Ada tak dlm.group ni high bp on ubat setiap hari macam saya 22/1 ni kena minum air gula tapi nurse suruh puasa boleh ke saya mkn ubat lagi 1 urine sy pun tak berapa ok sy setiap kali ada chek up kk pagi tu saya minum air masak bebyk baru urine sya ok tapi risau 22/1 tu sbb kena minum air nurse ada pesan jgn minum air byk sgt..

2 Balas

Sy esok kena air gula..sma mcm sis..sy klu kurg air..kna kncing ktor.nk mnum byk2 esok tkt xboleh ..dh tu cmna eh😢

4y ago

Oo..sy dah minum air gula nasib baik nurse kk x srh kencing ke apa sbb sy bagi tahu awal2 sy x minum air..puasa diorgcek bp pastu minum air gula tu je