Appointment KK

Ada tak dekat sini yang tak dapat dateline appointment . Saya tak pasti nurse lupa nak kasi date dan timing or dia memang nak kita datang je KK ikot monthly . Last appointment saya 15 July. Nurse cuma pesan datang sebulan sekali. Bila saya check buku pink tak ada tarikh. Apa patot saya buat ya? ada tak siapa siapa pernah macam ni juga?

3 Balas

Musim2 kovid ni mmg nurse byk jadi 'pelupa' dek bebanan kerja kan, sy pun bru perasan nurse x catit kat buku baby wktu vaksin bby 6bulan, tapi sy oke jek, nnti time appointmnt sy akan bgitau la.. cume pgajaran utk sy juga supaya sy yg kena cek buku anak setiap kali lepas cek, ingat nama nurse yg terakhir kita jmpe supaya klu ade mslh, boleh rujuk dia semula.. 😘

3y ago

itu la. saya balik baru check sebabnya saya nampak nurse tu tulis2, maybe tulis lain haha

biasa setiap kali cek up mmg ada tarikh utk akan dtg brp hb kena dtg. Sy pon appointment sebulan sekali. masuk 28 minggu, appointment 2 minggu sekali

3y ago

terima kasih hehe

pergi balik klinik mungkin dia lupa nak tulis tarikh next app ataupun call sahaja

3y ago

terima kasih