cara check appointment kk?

Hi mommies. Macam mana nak tau next appointment KK kita bila ya? Dr cakap haritu tapi tuptup time tu takde phone dengan kita. Belek dalam buku pink mcm tak ada. Call KK tak angkat. Anyone can help?

3 Balas

seriuslah ? try chek btul2 sllunya mmg tulis dlm buku pink . kat blakang buku pink dan masa kita chekup tu dorang tulis jugak bila next appointment . kalau btul2 takda bru call kk .

bese nurse akan tulis tarikh dlm buku pink setiap kali kite checkup tu.x pun tiap kali checkup sis kene tanya bile next checkup & nurse tulis dekat mana.

better puan g kk balik chck tuk dptkn confirmation date tuk chckup...or reschedule balik jika trlepas date..mg dpmudahkan segalanya amiin