SUSU IBU MENGANDUNG

ada tak dekat sini yang baru nak try beli susu ibu mengandung? sy syorkan susu frisomum . tak berapa milky and rasa dan bau dia sedap . pernah try anmum tapi loya tekak sebab lemak sangat. and bau tak sedap ?

5 Balas

Saya dah cuba semua susu ibu mengandung,semua tak boleh telan,last2 susu dutch lady full cream jugak yang boleh telan. Takpekan tak minum susu ibu mengandung😅. Sekarang saya dah 37 weeks still minum susu dutch lady full cream dengan strawberry

2y ago

Boleh kut. Sebab nutrition penting kalau pengambilan susu ni Kalsium je. Kalau susu rumusan khas ibu mengandung dah ada ramuan² tambahan tersendiri. Iron / folic acid boleh consume beli yang lain.

saya pn amalkan frisomum..susu ni je blh telan..anmum xboleh loya

Start berapa minggu dah kena minum susu ya

2y ago

Dari mula² detect ve+ dah boleh start

😊👍🏻👍🏻👍🏻

wah, trus rsa nk mcuba😁

4y ago

frisomum ada perisa apa, nak cba jga, syok jga nk cba kalo ada feedback baik mcmni😁