Mencukur Bulu

Ada tak apa2 cream untuk membyang bulu di bahagian bawah. Tak nampak... Tak dpt nak cukur. I dah 9 months n just waiting for the call..

17 Balas

Sy pakai krim panda...so far ok...dh xnmpak skrg 29w..perot dh boyot kedepan..raba2 je la..sapu krim tu..5-6min br cuci..lmbt jgk tumbuh..kalau tumbuh pun jarang2 je..

4y ago

Nk beli kat mn ye sis krim tu? Ada gmbr x

Sy sruh husb je..wlaupun mulanya agk mlu tp ntuk kselesaan kita kn..nnty nk besalin banyak bulu takut doktor mrh pulak sebb xleyh nampak bukaan kita

Saya agak2 je sebab kita tau kedudukan tu kat mana haha. Pakai cermin pun boleh juga tp tak pernah try

I main agak2 saja haha 😆 Yayy nasib menjadi. Clean juga 😄

Suruh husband bantu cukur masa mandi, pake shower gel aja da boleh. Haha.

sama ada minta tlg husband atau guna cermin slow2 shave...

Try use veet. I used veet. Or suruh your hsb helping you.

Pakai cermin, buh kat bawah. Tapi kekok sikit la hehe

Saya potong pendek jak, potong sendiri, agak2 😆

pergi kedai waxing or nak jimat suruh husb tolong.