Penat Melampau Masuk 15W

Ada siapa2 rasa macam saya, saya dari mula2 pregnant memang rasa penat sangat, lepas tu mengantuk sangat, kadang sampai buat kerja tu malas sangat nak buat, ni nak berjalan ke sana sini pun tak larat pandai rasa nafas tu pendek saja.. teruk sangat pregnant kali ni, dulu anak pertama semua okay dan saya sangat aktif.. ada siapa2 alami macam saya ni?

4 Balas

saya minggu ke 5 hingga minggu ke 8 rasa letih melampau.. penat sgt2 walaupun x buat apa.. keja tido ja..tido pun letih..xtido laaagi letih. hari2 rasa nak nangis sbb xlarat dah nak hadap rasa mengantuk dan letih, badan pun rasa mcm papan ..hmpir 24 jam tido..syukur minggu ke 10 dan ke atas rasa letih tu semakin berkurang.

sy anak pertama sy keje, ya allah mmg sgt leteh, rasa nk tdo and baring je...mula2 kawen dh lekat baby, kita xbiasa, bdan penat, org yg paham je paham, yg xfaham mmg rasa kita malas...anak ke2 aktif skit...yg ke 3 ni masuk 6 bulan baru rasa hidup normal...kalau x melepet je even x keje

preggy anak ptama sbiji mcm awak. x leh buat apa nmpak tilam ja.pahtu buat apa2 pun x larat.preggy anak ke2 saya aktif sikit. kira boleh buat qeja jugak.stiap preggy x sama wak. enjoy ja jangan stres2.x laqat tidoq ja. rehat kan badan

saya pon macam tuh masa awal pregnant 5 weeks asyik tido je memang rasa penat letih.