Penat awal kehamilan

Hai nak tanya, kandungan saya dah masuk 7weeks, memang bila dah masuk 7weeks ni badan akan rasa lemah, lemau and penat sangat sangat ke? rasa macam takde energy langsung dalam badan ni. selera makan pun memang takde langsung. ada yang sama macam saya ke? apa yang perlu saya buat? #firstmom #ingintahu #bantusharing

5 Balas

hi saya baru pregnant 7 week, Alahan tak berapa teruk sangat,,cuma rasa mengantuk dan letih sangt2... lepas tu terasa angin banyak sangat. tapi nk masuk waktu maghrib je terus rasa pening2 lalat dan nak muntah,klu mkn confirm muntah.ada ke y sama macam saya?

Sama mcm saya. Nak semangat, baca buku, artikel, tonton video yg motivate, semangat bagai. Suami teman makan dan suapkan kita. 5 suap pun tak pa walaupun tak selera.

Samalaa saya. Saya jarang muntah. Tapi bila muntah takde benda pun keluar sbb saya jenis makan sikit sikit sbb takde selera langsung. Pastu rasa nak tdur je.

Hai,saya pregnant 5 weeks pun rasa mngantukk je letih..

Sama,awak ada mual muntah x?

1mo ago

ada juga mual muntah