Penat sangat

Lagi seminggu saya akan masuk 28 minggu (7bulan) sejak akhir2 ni saya selalu penat sangat. Rasa macam baru lepas berlari atau hiking. Jantung macam nak pecah. Kalau rehat baring pun masih penat. Penat yang semacam. Nafas pun cungap. Tambah kepala pening je. Betul2 macam lepas jogging. Sekarang dah tak buat kerja berat. Masak pun tak. Beli je. Lepas makan pun penat 😁

2 Balas

hb ok tak? mcm tanda hb low je,sbb nurse baru bg nasihat kat saya,boleh baca kat halaman belakang buku pink untuk tau simptom hb low/anemia,terus ke klinik klu masih rasa jantung laju ye,bahaya untuk both mom n baby

sama la.. tp sy mmg hb low tht why pnt yg xthu nk ckp kkdg bru bngun tdo pun ckp kt husb sy pnt dia pun gelak je pdahal baring je 😂 ddk pnt, tido pnt bdiri pnt 🤣

2y ago

HB saya pon low, 10.8 🤒