badan terasa penat sangat

ada tips tak nak bagi badan rasa okay ? lately ni rasa lemah sangat badan . tak larat nak buat apa apa #firstmom

5 Balas

sama sis, i pun rasa gitu.. tp biasa sakit tu bila bgn tdo je. try bsenam ringan atas katil tu.. urut tapak kaki.. n sendi2.. tdo pkai stokin.. elak berdiri lama.. bykn rehat tgk netflix ke...hihi

Sama la saya.. Sy 10 weeks da mgu ni. makan je loye.. Tgk makanan kembang tekak.. Buat keja sikit nk bring je lebih. Asal baring msti lena.. Huhu. Rasa lemah sgt badan ni.. Huhu #anakketiga

14h ago

Kan.. Sy tmbah lg dgn alahan lg la penat tu cmne kan. Allah je y tau. Kadang tu meleleh je airmata. Dgn kerja lg.. Kerja rumah lg.. Anak2 lg. Sy plg truk alahan bau n makan. Penat sgt..🥴

Minum Esp sis utk tenaga..if nak bgtau sy ye

normal mcmtu

minum susu kambing

1w ago

Mungkin boleh cuba susu kambing yang berperisa. Sekarang banyak dah susu kambing berperisa. Macam saya try calla milk perisa strawberi, alahan banyak kurang. Awal² 5w makan je muntah, sekarang 8w seminggu sekali je muntah.