pregnant

Ada sesiapa yg ada pengalaman pregnant lagi wlaupun baby tak sampai setahun ?

13 Balas

anak first time tu baru 11bulan . baru bole tateh . saya makan pil yg klnik kasi. tapi ntahla , masa puasa tahun ni (2020) makan pill rasa pening . pastu stopla sbb pikir nk beli brand yasmin kat farmasi . takut nk makan sbb asyik duk pening pening , dahla duduk rumah berdua ja dgn anak , suami keja. pastu bulan puasa best sbb dapat puasa full . raya pun raya mcm biasa cuma raya diperantauan pkp😂 .. dah hbis raya tgh kemas bilik jumpa pad . pastu teringat balik . ni pad bila punya . terus deborrrrrr sbb ni pad masa sebelm puasa lagi . means tak period lagi la ni. terus beli prgncy test kat shopee . sampai je bendalah tu check. haaa ambik kau !! terang lagi bersuluh double line😂😂 .. bby pkp weh !! 21/1/21 ni due . doakan saya dipermudahkan yaaa . ohyaaaa !! anak sulung sekarang dh 1y3m😁😁 dahla czr . tapi takpala dh rezeki . cuma kena bebel la sbb tade gap . sepatutnya kena gap 2-3tahun .. esok ada appoinmt dgn pakar nk tgk bole berslin nrml atau czer lagi . doakan saya yaaaaa😇

Baby 11 bln sy dah pregnant 6w, dah la bersalin czer.. Belum buat buku pink sbb baru lg, takut kene bebel dgn nurse.. Anak 1st dah berjalan tgh aktif panjat sana sini.. Period teratur & x amik perancang, konon2 nk rancang sndiri tp akhirnye terbabas.. 😆 😆 😆

😅 x ingat baby 1st bape bulan. Tapi gap 1st dengan kedua tu 11 bulan je. Kakak dia masuk 11 bulan sye beranak anak kedua. Skrg kakak 1tahun 4 bulan. Adik 5 bulan dah. Alhamdulilah dua dua saya normal

Sy dpt anak no.2 masa anak sulung umur 1thn 6bln..skrg abang dah 2thn 6bln & adik harini genap 1 tahun 🥰 bila anak rapat2 ni best sebenarnye cuma ibu ayah kena kuat mental & fizikal yaa.. hihi..

Mcm sy sis..anak msuk 11 bulan..skrng sy da tnggu hri,due 20/12/2020😂😂..mcm kmbr la.anak sy yg prtma lahir buln 6/1/2020,yg bakal lahir ne 20/12/2020

4y ago

Best mmg best sis..tpi yg part mnjga tu.lebi2 lg xad tlg mnjga..mmg mncabar😁😁

Sy pernah, baby baru 10bln dah terpregnant... Sbb x period.. So x dpt detect waktu sbur bila...

sy prnh ank prtama 4bln sy dh pregnant ank k'2😄so skrg cam twins la abg 6th adk 5th..

4y ago

alhmdulillah 22 normal...

sy..baby second baru 1y6month dah pregg lg baby ke 3..now baru 26week😅

sy pernah si kak baru 1 tahun 2 bulan da pregnanat. due 13/01/21 😅

tgh mngalami ni ..ank bru nak msok 10 bulan dh prgnnt lg ...