Baby kena covid bawah umur setahun

Ada sesiapa yang baby kena covid umur setahun boleh share tak pengalaman korang ?

2 Balas

anak saya kena time umur 2bln, tapi dlm 2-3hari mcm tuh dia slow2x aktif balik, tidak tidur je. myusu pun tak berapa mau. doktor bagu kuarantin kt rumah, so mmg kuarantin betul2x, makan ubat yg diorg bagi.

baby 1st sy. tapi kami kuarantin dekat rumah je. sekarang usia dia dah 2tahun++. alhamdulillah okay, sihat dan aktif.