1st baby ceaser tak sampai setahun dah pregnant 2nd baby..

Ada tak ibu² kat sini 1st baby bersalin ceaser then tak sampai setahun dah pregnant 2nd baby?? Apa ibu² buat?? Boleh teruskan ke??

2 Balas

My experience kan mom.first baby ceaser coz baby breech.. then tdk smpai 1thun dh pregnant... memang takut jugalh.dtg klinik jumpa nurese n doc ckp yg penting kena tepati temujanji doctor..kalau ada mslh cth luka bedah sakit cpt2 dtg hospital... i teruskan jg kandungan sy dan syukur sy bersalin normal for 2nd baby..😙

6mo ago

mine 8m dh tahu mengandung lagi ..

hye sis , nk tny time awk prgnnt lg waktu ank bru 4 bulan mcmna?..sy pn sma mcm awk besalin ceaser x smpi sthun prgnnt lg huhuhu