PUSAT TIMBUL

Ada sesiapa tahu x cara nak tenggelamkan balik pusat? First time jadi kat anak kedua ni. Yang first tak macam ni pun. Risauuu.. Dah buat dah cara tekan dan pusing ikut arah jam. Lepastu dah balut dengan tali barut bayi.. Ada alternatif lain ke ?

PUSAT TIMBUL
4 Balas

tuam setiap hari, insyaAllah nanti dia masuk dalam.. anak saya suka meneran jadi saya tuam selalu terkeluar semula.. sekarang suka meneran juga tapi pusat dah tenggelam .. now 2bulan 8hari

lepas mandi tuam sis,panaskan kapas ngan air panas jngn trlalu panas pas tu tekan2 kat pusat baby..semoga membantu..

sya sarankan letak duit syiling kat pusat tu tampal ngan gam..ia akan cepat hilang..🙏

Dh try tuam pusat anak tak..mak sy selalu tuamkan pusat cucunya lepas mandi..