bantu saya

maaf bertanya, saya keliru untuk buat cara kiraan gerak bayi ni. adakah kiraan gerak bayii ikut jam atau bila rasa gerakan je terus kita catit? sbb semalam checkup nurse hanya bagitahu bila rasa gerak je trus rekod tkde pula bagitahu ikut jam atau tidak. first time pregnant jadi tktahu harap dpt beri penjelasan #ingintahu #firstbaby

1 Balas

tnde bb bergerak start dr kul9 pg hingge 9 mlm..mcm bb gerak 9.30 awk tick la n tulis mase skali..x kire la kul brp jam pn..asal bb gerak