32 weeks Dah ada susu

Nak tanya mummy2.. saya sekarang dah 32 minggu lepastu kat puting dada saya ni dah keluar air putih jernih tuu maksudnya apa? Ke saya akan bersalin awal? Saya first time jadi tak tahuu. Pls help kalau tahu thanks 🙏 😊

3 Balas

susu badan, dear. saya keluar lagi awal, tapi tak banyak la. biasanya masa mandi, bila kita terpegang, terkeluar sikit. emm tak juga sbb saya bersalin cukup minggu.

getah susu... sy 27w da kluar sikit2 ank ke 2 bru kluar bnyk...ank sulong 7thn lpas smpt 2mnggu je mnyusu

saya dari 6 bulan dh ada susu smpai jdi bengkak susu tapi alhamdulillah skrg dh 8 bulan dh normal