FPP Sungai Buloh

Ada sesiapa sini yg ada pengalaman bersalin dgn Dr Sai Sudha di hospital sungai buloh tak? Boleh share?

25 Balas

saya dlu msa 1/1/2020 bersalin dgn doc yusrina memang ok terbaik , doc tu baik sangat fpp sungai buloh , kali kedua 17/1/2022 bersalin dkt hospital uitm so bad paling teruk kita byar lepas tu student smua tgok bgai saya ni mcm uji kaji tgh sakit boleh pulak nk interview tnya soalan mcm2 nk jahit pun nk ajar student and yg paling worse skali bila first day beranak nk kena uruskan sndiri baby ap func byar 3000😂 mmg tak pegi dh hospital uitm yg baru tu . lebih baik fpp sg buloh lgi better layan mcm 5 star ⭐️

1y ago

macam mana nk daftar fpp tu? just walk-in ke hospital yg brkenaan ke?