FPP Hospital Sungai Buloh

hai semua, ada x sesape dalam ni yg book fpp di sg buloh or dh guna servis ni dlm tahun ni? boleh share!

2 Balas

hai mommy. maybe mommy boleh baca sharing drpd mommies yg lain dlm replies utk soalan di bawah https://community.theasianparent.com/q/ada-sesiapa-sini-yg-ada-pengalaman-bersalin-dgn-dr-sai-sudha-di-hospital-sungai/619227?d=android&ct=q&share=true

Hi, mungkin my reply dah agak lewat. Tapi just nak share saya baru je book fpp di Sg Buloh hari ni. This will be my 2nd time having fpp. My first time was on 2018.

2y ago

Hi, nak tanye tahun 2022 ke bersalin di fpp sg buloh? Jika ya, suami boleh teman sepanjang masa atau masa waktu melawat je?