sakit di celah

Ada sesiapa mengalami kes yg sana sakit dan bengkak pada vag. Saya bulan lps masuk hospital kena i&d. Tp doktor salah pula potong. Now masih terasa sakit. Agaknya doktor kata mcm bartholin abscess skang ni labia pun mcm bengkak cuma sblh kiri. Pegang pon sakit. Kencing sakit. Mcm mana nk hilangkan bengkak dan sakit ni ye. Kdg Rasa urat di tundun belah kiri keras dan sakit

3 Balas

saya pun sama. tapi tak sakit, cuma klau berdiri lama urat tu dia rase mcm denyut2. anak pertama n kedua saya ada

4y ago

Sis..nak tny la..masa preggy ke kena bengkak urat mcm tu?

Pg hspital la sis. Tye terangkan pada doktor masalah sis ni.

5y ago

Kan pegi hospital tu. I&d pon di buat di hospital. Semuanya di awasi di bawah pakar o&g hospital

aduh mesti sakit kan..

5y ago

simpan je buktk2 sis...badan kita nak pakai lama