Salam hi.. ada pernah kena macam saya tak.. dekat2 nak bersalin sakit dari blkg kepala smpai dahi?

Bahu belah kiri jadi bengkak urat 1 kepala rasa bengkak urat jadi rasa nyeri je kat kepala.. dah seminggu sakit.. ada tips tk untuk hilang kan sakit urat ni.. saya dah panggil orang urut.. masih sakit juga.. tak boleh pusing kepala.. tak boleh tunduk.. jadi sakits sgt.. tapi bila pegang memang raasa bengkak urat tu..

1 Balas

kena darah tggi ke ek?? mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

4w ago

Allahu...mg dberi syifa'buat puan .dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin Ya Mujib .jgn stress2 k..bykkn brzikir ..kalau rs sush hati amalkan bc doa nabi yunus لَّا إِلَـٰهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ