Luka jahitan

Hi mommies,nak tanya pengalaman mommies². Ada tak yg pernah rasa sakit ( bengkak & merah ) dalam missV after bersalin. Sy dah sebulan lebih bersalin, tp sakit dlm missV sebab bengkak belum surut². Nak bergerak ke kiri kanan masa baring terasa sakit. Kalau berdiri pun terasa berdenyut². Ada tak yg pernah rasa mcm ni?

3 Balas

sy hari ke 37 luka epi bengkak + nanah + bentan terus refer doc kena warded on antibiotic alhamdulillah 3hari elok and cukup² 44 dah sihat elok, cuma tulah taktau punca terjadi tu sbb sy makan pantang ikan bakar/goreng + nasi + sawi + buah Oren tu je hari² sampai 44 hari. benda nk jadi kan, apa² pun don't worry g je cek ngan doc

Macam tanda infection. Check dengan doktor ya.

ke klinik sis. biar Dr cek