rancang jarak kehamilan

Ada sesiapa ada pengalaman rancang kehamilan.Rancang sendiri,iud,cucuk implan or lain2.boleh share.

29 Balas

Saya 2 tahun sudah ambil Injection Depo 3 bulan sekali.

5y ago

Belum lagi. Masih ambil Depo.

Rancang sendiri dan makan Maajun Anggun Bestari.

Sy mula2 ambil pil trus tukar p jarum

Minum manjakani selepas brsalin..

Sy rancang sendiri je.... 😊

Saya makan pil sis ...

Rancang sendiri.

Sy guna iud

5y ago

Mudah x nk jaga

Cucuk

5y ago

Sy tanya pd nurse n dok d kkia.. period x dtg tu sbb ibat perancang adalah hormon, jd dia akn ganggu sikit hormon kita yg sedia ada, sbb tu xdtg period.. sama mcm kalau kta direct df, mmg period lambat dtg.. ttg naik berat bdn tu sbb individual yg x jga makan.. ada je yg cucuk tp makin kurus sbb bf..