demam kuning

ada sapesape tahu tak cara nak hilangkan kuning baby dengan cepat

15 Balas

Anak sy jaundice 2 bulan..pastikn dia berak byk dan kerap. Sbb 90% kuning hilang dr berak 10% dari kencing. Kerap dan lebih bgi susu ibu. Setelah cuba mcn2 petua org tua (y x bape nk jadi). Y plg menjadi adalah ibu minum sunkist . Susu kambing pun saya minum n jadi skit2. Kene ingt stp bayi, ketahanan badan mereka berbeza. Adakala x semu petua sesuai dgn anak kita. Jadi berusaha la jgn putus asa. Tapi plg penting susu ibu dan cara pemkanan si ibu pun penting.