hospital putrajaya

ada sape2 tau x berapa cas bersalin kat hospital putrajaya? husb keje swasta bukan kerajaan so tu yg nak tau berapa cas bersalin kat sana..tq

3 Balas

Masa aritu saya nak masuk sana. Tp tak jadik kena byr depo rm800 sbb hospital putrajaya dia dah mcm first class punya hosp 😅😅

Kalau bersalin biasa walk in tu sy x tahu cas dia berapa.. Tapi kalau amek plan FPP kne byr deposit 3k msa dtg nk brsalin nnti..

Kalau bole cari ni tel hospital dan tanya bknaan bayaran bersalin .. Sy sllu buat mcm ni klu ada kemusykilan.