Bersalin Hospital putrajaya

As'salamualaikum Hi Mommies.. Sy nk tnya, ade tak mommy kt sini yg bersalin di hospital putrajaya? Sy nk tau feedback, costing RM berapa bayaran? Dan Lain2. Please response tq ?

2 Balas

waalaikumussalam..sy bersalin kt hosp putrajaya bln 7 aritu..sy tak booking pun 😁alhamdulillah, ada bed yg 0..hehe..so far semuanya okay..layanan doc n nurse pun okay..sy duduk kt wad yg 4 org tu..pastu, suami boleh teman kt LR if bersalin normal..tntg bil hosp, sy tak sure sbbnya sy guna GL 😊

1y ago

Kalau dalam wad. Ibu atau kakak boleh teman ke..

wassalam...anak sy semua bersalin di hospital putrajaya..service tiptop,1 blk 2 org...paling ramai pon 4 org...doktor dan nurse jg sgt baik..bab harga sy x psti sbb sy guna GL..

3y ago

guna gl free je ye? kena book atau boleh terus serah diri?