Bersalin Hospital putrajaya

As'salamualaikum Hi Mommies.. Sy nk tnya, ade tak mommy kt sini yg bersalin di hospital putrajaya? Sy nk tau feedback, costing RM berapa bayaran? Dan Lain2. Please response tq ?

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

waalaikumussalam..sy bersalin kt hosp putrajaya bln 7 aritu..sy tak booking pun 😁alhamdulillah, ada bed yg 0..hehe..so far semuanya okay..layanan doc n nurse pun okay..sy duduk kt wad yg 4 org tu..pastu, suami boleh teman kt LR if bersalin normal..tntg bil hosp, sy tak sure sbbnya sy guna GL 😊

3y ago

tahniah D dpt bby baru... Sy bulan 11 ni bersalin, Tp tu la sy tga fikir hospital mana yg sesuai. HOSPITAL AMPANG PENUH, SBB HKL DA tutup. Sy stay bangsar. Klu ikut kan nk bersalin di ampang sbb senang dekat dgn rumah nenek dekat ampang. Boleh pantang kt sana Je.

wassalam...anak sy semua bersalin di hospital putrajaya..service tiptop,1 blk 2 org...paling ramai pon 4 org...doktor dan nurse jg sgt baik..bab harga sy x psti sbb sy guna GL..

1y ago

guna gl free je ye? kena book atau boleh terus serah diri?