Saya dah 40w 1day tpi Blum ada kontraksi 🥺🥺🥺

Ada sapa² mcm saya tak

5 Balas

kalau x de masalah kesihatan xpe jgn risau ikut je nasihat doktor sy dulu bersalin 41w 5d tu pun tu pun dah turun tanda tp x de contraction lg.. bila cukup tarikh due g hospital utk cek up result ok balik umah dulu sampai la turun tanda tu

da dapat tarikh serah diri ke ? sy dulu pon tkde tanda bersalin langsung ..biasa doktor bgi masa smpai 41 week kalau tkde msalah apa2 utk induce

3mo ago

tarikh serah diri 5 April 🥺🥺

sy hari tu 40w 6day pn blm ada kontraksi, asl degupan baby ok, nothing to worry about. penting dah ada tarikh serah diri, byk2 bedoa sis

Saya 40weeks 4days sis. Takde tanda langsung. 4/4 serah diri🤣 dh redha

sy hari tu 40w 8 days..tp doktor suruh serah diri lps tu 😅..