Detail scan dan 5d

normal tak kalau ada perasaan takut nak buat detail scan .. tak tahu lah kenapa . sebab ni anak first . perasaan tu memang tiba2 ada . rasa debar2 nak scan detail dan 5d . 🥺🥺🥺🥺 Sapa pernah rasa macam ni ?? 🙏🏻

2 Balas

saya tak rasa takut cuma exited dpt tgok baby dalam.keadaan yang baik dan sihat cukup sifat...mybe first mungkin ada rasa risau..

sama laa dgn sy hari tu..kita xtahu keadaan ank kite kan.sy byk kan berdoa solat hajat mintak semua selamat dan baik2 saja