16w pregnant

Hello mummies,ada tk kat sini yg pregnant tpi rasa mcm x pregnant pun🥺sy dh masuk 16w tpi bump pun x nmpak sbb bdan jenis besar🥺kadang risau bila tk rasa apa2 simptom pregnancy🥺🥺 #First_Baby

2 Balas

saya dah 5 bulan dah, tapi perut macam buncit makanan je macam sebelum mengandung 😂 badan saya besar juga berat 68kg. Tapi alhamdulillah scan baby okay je membesar dekat dalam. Lain orang lain, jangan risau okay

OK la tu.. Buat cek up, semua OK, kan?

3mo ago

Kurang selera makan, kan?