november

Ada sapa x due date bln 11/2020? Blh share?

93 Balas

25/11 operate sbb GDM+OPERATE KALI KE-3...Doa kan semuanye berjalan lancar..☺️

1/12 tapi doktor cepatkan 2 minggu untuk operation sebab gdm on insulin...so 18/11

4/11...insyallah..semoga dipermudahlan urusan besalin kita semua..Amin..

syaa esok admit ward... lusa operation...hrp² smua berjalan lancar...

16/11/20 takut+nervous+excited 1st born after 7years of waiting

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye mommies semua 😊

sya 3/11😊.. First baby💕.Excited + nervous + happy😂

18/11 kemungkinan awal keluar menurut kata rmai org.. 🤣

4y ago

waaa sama dueee 😍

26/11. Counting daysss. Nervous rasanyaa😄

4/11 tp belum ada tanda² lg 😣😣