Apa punca tak lekat?

Ada punca2 ke kenapa kita tak lekat untuk mengandung? Sedangkan time subur, dah betul2 merancang ?

23 Balas

Rezeki Allah sis..ad yang cpt ad yg lmbt..wlwpun da betul² rancang waktu subur..sis jgn sedih ye..cuba lagi..In shaa Allah..smp ms Allah nak bg pasti sis dpt rasa jadi sorg ibu..klw da cuba jugak xberhasil..sis ikhtiar cari tukang urut yg berpengalaman..jgn sebarangan tukang urut lak..moga sis berjaya..😊💪