Sudah jumpa waktu subur

Bulan lepas dah jumpa waktu subur bersama 3 hari berturut tapi tak lekat juga.period bulan ni sudah turun,sedih rasa

4 Balas

Da berapa lama sis cuba by tracking waktu subur? Klu dua2 hsband n wife xde masalah kesihatan (after medical checkup), mgkin blum lg rezeki tu.. Xpe usaha je.. Time bd tu jgn pikir nak baby, just njoy mse b2 ngn hsband..

4mo ago

ni anak kedua ,sbelum ni stop perancang

bila kita dah usaha sehabis daya, yang lebih tu memang tawakkal billah sis. inshaAllah tepat waktunya nanti Allah bagi, jangan putus asa 💪🏻💜

Awk pegi mngurut, mkn vitD suami isteri. Setiap hr tuam icebag dkt suami puan. Tgk vdeo dr rai. Nnty sis akn fhm. @drraihanaefferty

4mo ago

sekarang tengah PJJ dengan suami

klu ttc, tak digalakkn bsama berturut2 masa hari subur. should be 3 days before, selang seli smpai 2 days lepas subur.

4mo ago

betul tu mcm sis @miya cakap. saya pun BD straight tiap hari bila waktu subur, then almost tiap hari sampai tarikh nak period. alhamdulillah lekat juga.