Apa punca tak lekat?

Ada punca2 ke kenapa kita tak lekat untuk mengandung? Sedangkan time subur, dah betul2 merancang ?

23 Balas

Suami merokok x sis?? Kdg2 punca drp suami jgak... Kalau dia merokok, mntak dia brenti kejap atau puasa dulu waktu hari nak bersama tu. Lepas tu suami ambil vitamin c + zinc setiap hari... Mcm sy, suami try brenti 2 bln. Alhamdulillah lekat lepas pada tu... Mula2 dia xpecaya sbb dia ckp kwn2 dia merokok, dpt je anak. Ntah mcm mana blh dtg kesedaran dia nk brenti... Bru dia taw.